Hoogwaardige LED-verlichting voor binnen en buiten tegen de laagste prijzen.

Smart LED-verlichting: een slimme stap richting duurzaam wonen en werken

  • Home
  • Verlichting
pexels-dzenina-lukac-754263

Stel je eens voor hoe je kamer eruit zou zien met lichten die veranderen van kleur, dimmen of helderder worden, gewoon door een knop op je telefoon. Dat is precies wat smart LED-verlichting doet. Het zijn LED-lampen met ingebouwde technologie waarmee je ze kunt bedienen met een app op je smartphone of tablet. Maar het gaat verder dan dat. Ze kunnen zelfs leren van je routines en zichzelf aanpassen aan je gedrag. Zo kan je kamer al verlicht zijn voordat je thuis bent uit school. De meest bekende vorm van LED-verlichting is de led TL. Het is een super duurzame vorm van verlichting die super efficiënt is in energiegebruik.

Led TL tegenover led spots

Als je op zoek bent naar een manier om je huis te verlichten, kom je waarschijnlijk de termen led TL en led spots tegen. Led TL is een soort LED-verlichting die heel geschikt is voor het verlichten van grote ruimtes. Denk aan je school of een grote supermarkt. Ze hebben een hoge lichtopbrengst en zijn energiezuinig. Led spots daarentegen zijn kleiner en geven een gerichte lichtbundel. Ze zijn perfect voor sfeerverlichting of om specifieke objecten in huis uit te lichten. Maar welke je ook kiest, zowel led TL als led spots zijn energiezuinig en duurzaam.

De duurzaamheid van LED-verlichting

Het is geen geheim dat onze planeet wat extra zorg kan gebruiken. Gelukkig kan je helpen door te kiezen voor LED-verlichting. LED-lampen gebruiken tot 80% minder energie dan gewone gloeilampen en gaan ook veel langer mee. Stel je eens voor hoeveel minder afval er zou zijn als iedereen in Nederland over zou stappen op LED-verlichting. En dan heb ik het nog niet eens gehad over de energiebesparing. Een led spot, bijvoorbeeld, kan net zo veel licht geven als een gewone lamp maar gebruikt veel minder energie. Dus door te kiezen voor LED-verlichting help je niet alleen je portemonnee, maar ook de planeet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *