Hoogwaardige LED-verlichting voor binnen en buiten tegen de laagste prijzen.

Creëer een unieke sfeer in je woning met de juiste verlichting

  • Home
  • Verlichting
apartment-g472df0b78_640

Verlichting is essentieel voor alle kamers in je huis. Lampen hebben een grote invloed op de ambiance. Met goede verlichting voel je je echt thuis in je huis. Per kamer kan je weer kiezen voor een andere soort verlichting. In je slaapkamer ga je voor lampen met een warme en rustige uitstraling. In je woonkamer kan je kiezen voor spotjes met verschillende dimbare standen. Het is belangrijk om op zoek te gaan naar lampen die echt bij jouw huis en stijl passen. Bedenk ook hoe je de lampen gaat bevestigen. Je kan daarbij bijvoorbeeld de lamp onderdelen van Lamplord bekijken

Kies voor iedere kamer wat anders

Je kan natuurlijk een lampenwinkel binnenlopen en kiezen voor allemaal soortgelijke lampen. Het is echter belangrijk om alle kamers van je huis eerst goed te bekijken. Om als het ware aan te voelen wat voor verlichting die specifieke kamer nodig heeft. De warmte en kleur van het licht spelen mee. Ook het materiaal waarvan de lamp gemaakt is is essentieel. Je kan kiezen voor een lampenkap van stof, een stoere metalen lamp of een kunststof variant. Ga je liever voor staande lampen of hanglampen? Of juist een kleinere tafellamp in een paar hoeken? Het zijn allemaal zaken waar je over na moet denken.

Mix & match

Je hebt natuurlijk een bepaalde stijl. Die kan romantisch zijn of juist modern. Je hebt al snel de neiging om alle lampen in die bepaalde stijl aan te schaffen en in je huis te plaatsen. Denk er ook eens over na om stijlen door elkaar te gooien. Het kan heel verrassend werken om eens een klassieke lamp in een grotendeels modern interieur te zetten. Of andersom juist een hypermoderne hanglamp in een ouderwetse boerderij op te hangen. Dit werkt echt verfrissend en geeft je woning een unieke uitstraling.   

Warme tinten geven rust

Als je echt een warme en knusse sfeer in je woning wilt creëren kan je gaan voor specifieke kleuren en materialen. Warme kleuren zijn de herfsttinten, zoals bordeaux rood, okergeel en diverse bruintinten. Lampen waarin hout is verwerkt hebben ook al snel een warme uitstraling. Naast het materiaal is het lampje dat je erin plaatst natuurlijk van het grootste belang. Kies een laag aantal watt, bijvoorbeeld 15 watt, en ga voor warm in plaats van fel licht. Ook kan je een dimmer installeren om de felheid van het licht naar wens aan te passen. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *